Junior stafmedewerker (0.8 fte, 32 uur)

Location:
Den Haag
Education level:
mbo, hbo
Hours:
32
Closing Date:
30 maart 2019
Reference:
3382

Domein Exacte en Natuurwetenschappen (ENW)

Binnen NWO richt het domein Exacte en Natuurwetenschappen (ENW) zich op het stimuleren, financieren en coördineren van het Nederlandse onderzoek in de disciplines Aardwetenschappen, Astronomie, Chemie, Informatica, Levenswetenschappen, Natuurkunde en Wiskunde. Dit onderzoek is georganiseerd in onderzoeksprogramma's en -projecten en wordt uitgevoerd aan Nederlandse kennisinstellingen. Ook stimuleert het domein samenwerking met het bedrijfsleven, departementen en maatschappelijke organisaties en samenwerking in internationaal verband. Naast de financiering van onderzoeksprojecten zijn nationale strategieontwikkeling en de stimulering van netwerkvorming via wetenschappelijke congressen belangrijke activiteiten. Het ENW-bestuur bepaalt de strategie en stelt vast welke activiteiten plaatsvinden. Het wordt hierbij ondersteund door het ENW-bureau, dat het beleid voorbereidt, uitvoert en evalueert.

Wegens het vertrek van een collega naar een functie elders zoekt het ENW-domein een

junior stafmedewerker

Ben jij een betrokken en initiatiefrijke stafmedewerker met een proactieve houding? Ben je in staat zelfstandig te werken en goed het overzicht te behouden in pieksituaties? Vind je het leuk om samen met andere medewerkers, beleidsmedewerker en secretaresse te ondersteunen bij projectbeheer, subisidierondes en bijeenkomsten?

De functie van junior stafmedewerker is vrij divers. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt. De taken bestaan uit:

  • Het organisatorisch voorbereiden en ondersteunen van subsidierondes Het inrichten van subsidierondes in ISAAC, waarbij je deel uitmaakt van een ENW breed team
  • Het zorgdragen voor het administratieve projectbeheer binnen het projectbeheerteam
  • Organisatorisch ondersteunen van evenementen en bijeenkomsten

The Junior stafmedewerker (0.8 fte, 32 uur) we are looking for:

Daarnaast ben je:

  • Initiatiefrijk en accuraat
  • Betrokken met een sterke teamgeest
  • Proactief
  • Cijfermatig onderlegd
  • In staat om tijdens stressvolle situaties het overzicht te behouden

More information

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Yvette Tuin, tel. 070 – 3494563 of Petra de Bont, tel. 070 – 3440677. De uiterste reactiedatum is 30 maart 2019.

We offer

Een tijdelijke plek voor de periode van een jaar voor 32 uur per week. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring (schaal 8, maximaal € 3492,- van bijlage 1 van CAO-Onderzoekinstellingen).*Required fields.