Beleidsmedewerker Beheer en Kwaliteit

Location:
Den Haag
Education level:
wo
Hours:
32 - 40
Closing Date:
28 februari 2018
Reference:
3101

Informatie over organisatie

Het NWO-domein Sociale en Geesteswetenschappen (SGW) stimuleert excellent onderzoek op het terrein van de sociale en geesteswetenschappen. Hiervoor zijn verschillende financieringsinstrumenten beschikbaar. In het onderzoek komen vragen aan de orde als: wat is de invloed van vergrijzing op het onderwijs? Wat verklaart de leefbaarheid, bereikbaarheid en vitaliteit van steeds grotere steden? Hoe houden we kunst en cultureel erfgoed voor een breed publiek toegankelijk? Welke rol speelt religie in nationale en internationale conflicten? De resultaten van het onderzoek komen niet alleen ten goede aan de wetenschap, maar ook aan maatschappelijke organisaties, de culturele sector en het bedrijfsleven.

De afdeling Beheer & Kwaliteit binnen het domein SGW is verantwoordelijk voor de uitvoering van het SGW-projectbeheer, kwaliteitsbeheer, evaluatie, monitoring en management informatie. Daarnaast heeft het een belangrijke taak bij de implementatie van harmonisatieafspraken en het op één lijn brengen van het primaire proces en het beheer binnen geheel NWO.

De afdeling Beheer & Kwaliteit zoekt per direct een

beleidsmedewerker

Vacature

Je draagt bij aan de werkzaamheden van NWO voor de beleidsontwikkeling en implementatie op het gebied van ondersteunende processen SGW-breed op gebied van projectbeheer, kwaliteitszorg,  evaluatie en management informatie. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van de functie het zorgen voor de afstemming tussen SGW, de andere domeinen en de bedrijfsvoering afdelingen, o.a. waar het de harmonisering van projectbeheer processen betreft.

Na een initiële verkenning verwachten we van je dat je in staat bent om zaken zelfstandig op te kunnen pakken en uit te werken in samenspraak met het hoofd B&K. Je bent in staat om met partijen binnen en buiten NWO overleg te voeren en mensen mee te krijgen. Je beschikt over een goed organisatievermogen en overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit en je bent samenwerkingsgericht. Je werkt actief mee aan het harmonisatietraject binnen NWO.

The Beleidsmedewerker Beheer en Kwaliteit we are looking for:

- Academisch werk- en denkniveau (blijkend uit een opleiding op gebied van bedrijfskunde, informatiemanagement, bestuurskunde of een gelijkwaardige opleiding);
- Een aantal jaren relevante werkervaring als stafmedewerker, beleidsmedewerker/adviseur;
- Aantoonbare ervaring binnen een publieke organisatie;
- Beschikt over basiskennis van kwaliteitsmanagement;
- Beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring in procesmanagement;
- Beschikt over analytisch vermogen;
- Is resultaatgericht;
- Heeft uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift;
- Heeft overtuigingskracht en impact op anderen;
- Is goed in staat samen te werken en verbinding te leggen met andere mensen en deze mee te krijgen met de beoogde ontwikkelingen binnen NWO;
- Is bij voorkeur fulltime en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

More information

Inlichtingen over deze functie kun je inwinnen bij Jan Nap, j.nap@nwo.nl , 070-3440692. Reageren op de vacature kan alleen via de "solliciteer"-button.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, ontvangen we graag uiterlijk 28 februari 2018 aanstaande je cv en motivatiebrief t.a.v. Gerda Goedhart, P&O adviseur, o.v.v. het vacaturenummer 3101.

We offer

Een uitdagende functie in schaal 10 of 11 van bijlage 1 van CAO-Onderzoekinstellingen afhankelijk van opleiding en ervaring, van € 2.620,- tot maximaal € 4.848,- bruto per maand, bij een volledige werkweek.


Apply

Gender
I agree with the Privacy disclaimer

*Required fields.

Contact

Jan Nap Hoofd Beheer & Kwaliteit 3440692 j.nap@nwo.nl
Related links