Administratief projectondersteuner

Location:
Utrecht
Education level:
mbo
Hours:
32 - 40
Closing Date:
31 augustus 2018
Reference:
3160

Informatie over organisatie

Het NWO-domein Toegepaste en Technische Wetenschappen (TTW, voorheen Technologiestichting STW) financiert excellent wetenschappelijk onderzoek gericht op toepassing in bedrijfsleven of maatschappij en organiseert de onafhankelijke beoordeling daarvan. Het domein is een belangrijke speler in de uitvoering van het topsectorenbeleid en zal ook nadrukkelijk betrokken zijn bij de implementatie van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA). Van haar medewerkers vraagt TTW een proactieve rol om het economisch en maatschappelijk rendement van het onderzoek maximaal te waarborgen. Daartoe brengt TTW vanaf de start van het onderzoek relevante gebruikers van de te ontwikkelen kennis bij elkaar. Bij TTW zorgen zo'n 50 medewerkers gezamenlijk voor de inrichting en begeleiding van het onderzoeksprogramma van 100 miljoen euro per jaar. TTW wil daarmee een betrouwbare, maatschappelijk betrokken organisatie zijn die op een vernieuwende en daadkrachtige wijze haar taken uitvoert.

Samenleving, Industrie en Duurzaamheid

Voor de afdeling Samenleving, Industrie en Duurzaamheid zoeken wij versterking van bij voorkeur iemand die fulltime beschikbaar is. De afdeling is met name gericht op de aandachtsgebieden elektronica, hightech systemen, materiaaltechnologie, mobiliteit & logistiek, bouw & infrastructuur, ICT, energie, chemie en creatieve industrie. Op deze afdeling werken ca. 13 program officers en 8 administratieve projectondersteuners.

Vacature

Administratieve (project) ondersteuner

Vind je het interessant om te werken bij een domein waar de toepassing van wetenschappelijk onderzoek centraal staat? Heb jij een voldaan gevoel als je aan het eind van de werkdag weet dat je een hele stapel werk hebt weggewerkt? Werk je graag samen met een of meerdere Program Officers, waarbij jij het merendeel van de administratieve verwerking van onderzoeksprojecten voor je rekening neemt? Wil je samen met je collega projectondersteuners in een team werken? Ben je een vriendelijke en flexibele collega die de klant (zowel intern als extern) goed te woord staat? Dan zijn we op zoek naar jou.

Een overzicht van je werkzaamheden:

  • administratief en organisatorisch voorbereiden en afhandelen van verschillende fases in de selectie en toekenning van projecten en programma's, waaronder referentenonderzoek, juryrapportage, gebruikerscommissies en bestuursbesluiten;
  • plannen van vergaderingen, verzamelen van vergaderstukken en bewaken van voortgang van acties/besluiten;
  • administratief ondersteunen van de begeleiding van projecten en programma's;
  • in- en extern aanspreekpunt zijn voor (internationale) referenten, projectleiders, juryleden, etc. over algemeen inhoudelijke projectinformatie en administratief-organisatorische aangelegenheden;
  • in samenwerking met Communicatie zorgen voor de totstandkoming van jaarverslagen, rapporten en andere publicaties.

 

The Administratief projectondersteuner we are looking for:

  • mbo+- werk en denkniveau;
  • goede beheersing van het MS Officepakket en behendigheid in ISAAC;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in Nederlands als Engels;
  • werkt nauwkeurig, handelt taken tijdig af en is klantgericht;
  • werkt graag in teamverband.

 

More information

Voor meer informatie over TTW, de afdeling Samenleving, Industrie en Duurzaamheid en de vacature, neem contact op met Odile Steijger, afdelingshoofd, 06 2039 8445 of o.steijger@nwo.nl.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure en de arbeidsvoorwaarden, neem contact op met Suzanne Ignatia, P&O-adviseur TTW, 06 5383 6070 of s.ignatia@nwo.nl.  

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Reageren kan via de "solliciteer"-button. Deze vacature staat open tot we een geschikte kandidaat hebben gevonden; er is dus geen expliciete sluitingsdatum.

We offer

Wij bieden een aanstelling voor een jaar, met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Waaronder een dertiende maand, ruime vakantieregeling en mogelijkheden tot opleiding en training. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid om de aanstelling na één jaar om te zetten naar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Salariëring is op basis van schaal 6 of 7 van de cao-onderzoeksinstellingen, afhankelijk van opleiding en ervaring, van € 1954,- tot maximaal € 3017,- bruto per maand, bij een volledige werkweek (38 uur).*Required fields.